Logo
Warning

სურვილების სიის შესავსებად გაიარეთ ავტორიზაცია

ავტორიზაცია

ცილინდრული ღია ავზი (საწნახელი)

დალაგება:

მოიძებნა 0 პროდუქტი

ვერ მოიძებნა ჩანაწერი

საწნახელი

საქართველოში შემოდგომა ყურძნის დაწურვის გარეშე თითქმის წარმოუდგენლია. მისი საშუალებით ხილს, ძირითადად ყურძენს, ზომიერი წნეხის ქვეშ ატარებენ, რის შემდეგადაც სითხე გამოთავისუფლდება, ნარჩენები კი ავზში რჩება. ამ დროს მნიშვნელოვანია, რომ დაწოლის ძალა კონტროლირდებოდეს. ვინაიდან, თუ ზედმეტად დიდი ძალით დაიპრესა ხილი შესაძლოა თესლიც დაიწუროს. 

საწნახელის ყიდვისას საჭიროა შერჩევის მართებული კრიტერიუმები გამოვიყენოთ. სწორედ, მასზეა დამოკიდებული ყურძნის დაწურვის პროცესის ეფექტურობა: ზომა, მოცულობა, მასალა და სხვა.

 

ძველად ღვინის დასაწურად ხის მასალას იყენებდნენ, რომელსაც ყველა კუთხეში განსხვავებული დასახელება ჰქონდა: აღმოსავლეთ საქართველოში ნავი, დასავლეთში კი საწნახელი (იმერეთი, გურია), ოჭინახი (სამეგრელო) ან ხაპი (ლეჩხუმი). თანამედროვე სოფლის მეურნეობაში კი უამრავი მასალისა და ფორმის ხილის საწური ავზია ხელმისაწვდომი. ბუნებრივია, ახალიმოედელები გაცილებით უფრო ეფექტური და კომფორტულია, ამასთანავე დამზადებულია ისეთი მასალებისგან, რომელიც პროდუქტის ხარისხზე უარყოფით გავლენას არ მოახდენს.

 

ნოვას პლასტმასის საწნახელი

 

მაღაზიაში თქვენ შეგიძლიათ შეიძინოთ მყარი სტრუქტურის მქონე საწნახელი (ორშრიანი), რომელიც საკვები პროდუქტებისთვის საფრთხის შემცველი არ არის. ცილინდრული ღია ავზი დამზადებულია ძალიან მკვრივი პოლიეთილენისგან - HDPE.

აქვე შეგიძლიათ იხილოთ მყარ ფეხებზე მდგომი, შემაღლებული 850 ლიტრიანი ხილის პრესი.

თუ გსურთ 3 ან 4 შრიანი ავზების შეძენა, შეგიძლიათ მარტივად შეუკვეთოთ ვებგვერდზე, ან ეწვიოთ ნოვას ფილიალებს.

ამ ეტაპზე ძირითადად ლურჯი ფერის პლასტამასის საწნახელია ხელმისაწვდომი.